Studenten Overleg Orgaan Zwolle zoekt een nieuw bestuur!

Wat doet het SOOZ? 

Het SOOZ is de belangenbehartiger voor elke Zwolse student. Dit doen wij door ons in te zetten op het gebied van huisvesting, beter onderwijs en alles dat zich bezighoudt in Zwolle studentenstad. Dit doen wij door in gesprek te gaan met de Zwolse onderwijsinstellingen, de gemeente en politiek en andere belangrijke stakeholders. Het SOOZ is aangesloten bij de LSVb, zodat we ook op landelijk gebied inspraak hebben.

Functieprofielen SOOZ bestuurder

Als bestuurslid van het SOOZ zet jij je in voor Zwolle studentenstad. Dit doe jij voor elke Zwolse student, zowel van het mbo als hbo. Als SOOZ bestuurder maak jij het verschil voor de student. Je denkt mee over verbeteringen over de stad en in het onderwijs. Dit doe je in overleg met het College van Bestuur van verschillende onderwijsinstellingen, de gemeente en natuurlijk de Zwolse studenten. Daarnaast sta je klaar voor de Zwolse student door juridische hulp te bieden bij huur- en onderwijsvragen.

Heb jij interesse? Twijfel je over een jaar bestuur bij SOOZ? Heb je vragen? Stuur dan een appje naar het huidig bestuur (+31 6 30 36 33 89).

blank