Nieuw Bestuur

SOOZ zoekt jou!

Als SOOZ hebben we een dagelijks bestuur dat jaarlijks wisselt. Lijkt het jou leuk om de Zwolse student te vertegenwoordigen in collegejaar 2019-2020? Solliciteer dan door het onderstaande formulier in te vullen of een mail met je cv te sturen naar soco@sooz.nl.

Profielschetsen

Onze sollicitatiecommissie heeft per functie een profielschets samengesteld.
Download hier de profielschetsen voor het nieuwe bestuur.

Wat doet het SOOZ?

Het SOOZ is de belangenbehartiger voor elke Zwolse student. Dit doen wij door ons in te zetten op het gebied van huisvesting, beter onderwijs en alles dat zich bezighoudt in Zwolle studentenstad. Dit doen wij door in gesprek te gaan met de Zwolse onderwijsinstellingen, de gemeente en politiek en andere belangrijke stakeholders. Het SOOZ is aangesloten bij de LSVb, zodat we ook op landelijk gebied inspraak hebben. Wil je meer informatie? Kijk dan even in ons informatieboekje. Klik hier

Interesse-avond

Weet jij niet zo goed wat het SOOZ inhoudt en wat wij allemaal doen? Dat is helemaal niet erg! Kom dan langs op onze interesse-avond op 13 maart om 19.00 in Het Vliegende Paard. Of heb je interesse, maar twijfel te toch? Kom dan ook langs! Deze avond vertellen wij jou alles wat wij als SOOZ bestuur doen en kun jij hier terecht met al je vragen. Wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar Kim via secretaris@sooz.nl.

Solliciteren

Let op: je kunt solliciteren t/m 24 april.