SOOZ zoekt nieuw bestuur voor collegejaar 2020/2021

SOOZ zoekt jou!

Als SOOZ hebben we een dagelijks bestuur dat jaarlijks wisselt. Lijkt het jou leuk om de Zwolse student te vertegenwoordigen in collegejaar 2020-2021? Solliciteer dan door het onderstaande formulier in te vullen of een mail met je cv te sturen naar soco@sooz.nl.

Profielschetsen

Onze sollicitatiecommissie heeft per functie een profielschets samengesteld.
Download hier de profielschetsen voor het nieuwe bestuur.

Wat doet het SOOZ?

Het SOOZ is de belangenbehartiger voor elke Zwolse student. Dit doen wij door ons in te zetten op het gebied van huisvesting, beter onderwijs en alles dat zich bezighoudt in Zwolle studentenstad. Dit doen wij door in gesprek te gaan met de Zwolse onderwijsinstellingen, de gemeente en politiek en andere belangrijke stakeholders. Het SOOZ is aangesloten bij de LSVb, zodat we ook op landelijk gebied inspraak hebben. Wil je meer informatie? Kijk dan verder op onze site of stuur ons een berichtje.

Contact

Heb je nog vragen over het SOOZ of een specifieke functie? Wij willen dan graag een keer een kopje koffie of thee met je te drinken om je hier alles over te vertellen. Stuur een berichtje naar ons via bestuur@sooz.nl om een afspraak te maken.

Solliciteren

Let op: je kunt solliciteren t/m 1 april.

Delen via: