Foto: deswollenaer

Terwijl de eenzaamheid onder de studenten in Nederland toeneemt is het SOOZ druk bezig om oplossingen te zoeken. Een van de manieren om dit tegen te gaan is studenten ook in deze tijd met elkaar in contact brengen. Iedereen is welkom en wij nodigen jullie ook van harte uit. Klik hier om deel te nemen!

De Discord is bedoeld om studenten een plek te geven waar ze elkaar (digitaal) in grote óf kleine getale kunnen ontmoeten. Tijdens de opening zijn er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een pubquiz met onze enige echte burgemeester gevolgd door een likeurproeverij. Op het moment zijn er al honderden studenten lid van de Discord en wij hopen dat dit nog verder groeit naarmate er meer activiteiten worden georganiseerd. Naast de grotere evenementen is het ook gewoon mogelijk om eens langs te komen om een praatje te maken met andere studenten. Op deze manier hopen wij om de eenzaamheid onder studenten toch enigszins te helpen verlichten.

Mocht jij nou een superleuk idee hebben om iets te organiseren op de Discord? Aarzel dan niet om bestuur@sooz.nl te mailen zodat we samen kunnen kijken naar jouw geweldige activiteit.