De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Het is een perfecte manier om op een leuke manier kennis te maken met je opleiding, de stad, studentenverenigingen en je toekomstige studiegenoten.
Het programma duurt drie dagen en vindt plaats van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus. Samen met je klasgenoten en docenten ga je op pad.
Je mentoren (ervaren studenten van jouw opleiding) laten je proeven van het studentenleven en maken je wegwijs op de campus.

Voor wie
De Bruisweek wordt georganiseerd voor eerstejaars studenten die in Zwolle gaan studeren. De kosten zijn 80 Euro.
Voor meer informatie kijk op
https://www.bruisweken.nl/pagina/117/over-de-bruisweken
https://www.bruisweken.nl/pagina/121/paklijst
https://www.bruisweken.nl/pagina/113/inschrijven

Mocht je niet mee kunnen doen als deelnemer, dan kun je meedoen als vrijwilliger.
https://www.bruisweken.nl/pagina/107/vacatures-vrijwilligers

Het hoogtepunt van de HBO Bruisweek, is het traditiegetrouw het BruisoncertDeze begint op Dinsdag 29 Augustus om 19.30 uur. De Toegang is Gratis.
Na de succesvolle editie van vorig jaar in het Park de Wezenlanden konden we natuurlijk niet anders dan weer terugkeren naar het groene hart van Zwolle!
Ook dit jaar is Buro Ruis erin geslaagd om een divers programma samen te stellen met niemand minder dan Sjaak, Gers Pardoel, Marc Floor en The Dean.
Vier keer raden waarom we ons ‘festivalterrein opbouwen in het park… Want het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma maar is vrij toegankelijk voor de hele stad en daarmee een feest voor heel Zwolle!
Voor Meer informatie kijk op de website. https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/31708/bruisconcert-

De MBO Bruisdag is dé introductie voor studerend Zwolle; de perfecte manier om je opleiding, de stad en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Het programma vindt plaats op woensdag 6 september. Met je klas en je opleiding ga je de hele dag op pad. De bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis.
Je kunt alleen deelnemen aan de MBO Bruisdag als je opleiding ook meedoet.
Bezoek de website https://www.bruisweken.nl/bruisweken/mbo voor meer info over het programma.
Mocht je niet mee kunnen doen als deelnemer, dan kun je meedoen als vrijwilliger.
https://www.bruisweken.nl/pagina/107/vacatures-vrijwilligers

blank