Studentenbalie

De SOOZ Studentenbalie is het juridische steunpunt van het Studenten Overleg Orgaan Zwolle. Hier kun je terecht met al je vragen en/of klachten op het gebied van studeren, wonen en werken in Zwolle. De studentenbalie wordt gedraaid door een enthousiaste groep vrijwilligers, allemaal studenten! Zo weet je dus zeker dat er altijd een student voor je klaar staat die vanuit jouw belang de zaak kijkt.

We kunnen je helpen met vragen of klachten op het gebied van onderwijsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Daarnaast kun je bij ons terecht voor vragen over DUO, je opleiding en Zwolle Studentenstad. Dus of je nou wilt weten hoe je een extra kans kunt aanvragen of wilt weten hoe je aan een kamer komt, je kunt altijd bij ons terecht!

De vrijwilligers van de SOOZ studentenbalie kunnen ook bij je thuis controleren of je niet te veel huur betaalt. Wat als je daadwerkelijk te veel betaalt voor je kamer? Dan helpen wij je om huurverlaging aan te vragen!

De balie bevindt zich in de X/T-lobby van Hogeschool Windesheim en is geopend op de volgende momenten:

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 16:00

Op deze momenten zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 088 – 469 8444
Daarnaast kun je dagelijks tussen 11:00 en 17:00 bellen naar de Landelijke Studentenlijn van de LSVb via 030 – 231 3029.

Formulier

Ook via het onderstaande formulier kunt u in contact komen met een van onze balievrijwilligers.